понеділок, 29 січня 2024 р.

Україною жили, за Україну полягли

 


Щороку, 29 січня, кожен українець схиляє голову перед пам’яттю про тих, хто в далекому 1918 році боронив незалежність України ціною власного життя. Так в історії України з’явилася нова сторінка, щедро полита молодою кров’ю , назва якої – Крути!

Крути – символ боротьби за незалежність України у ХХ і ХХІ століттях. Подвиг крутянців, як і всіх Героїв визвольних змагань, став прикладом для захисників України в сучасній російсько-українській війні.

З метою вшанування пам’яті Героїв Крут; виховання в учнів  інтерес і повагу до історичного минулого нашої країни, до борців за незалежність України, бібліотекарі ліцею провели для учнів 3 групи продовженого дня годину державності  «Пам’ятаємо Героїв Крут!», під час якої діти переглянули тематичне відео «Пам’ятаємо подвиг Героїв Крут», провели обговорення побаченого та огляд інформаційного стенду «Україною жили, за Україну полягли».







Світлана Кудря

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

День Європи

  Лю бо в д о Вітч и з н и не п р и м у ш у є з а п лю щ у вати о чі н а д о ся г н е н н я і н о зе м ці в. Н авп а к и , ч и м бі...